Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Club Karate Llíria obté tres medalles en el campionat autonòmic


El Club Karate Llíria obté tres medalles en el campionat autonòmic

La corporació municipal ha rebut a les tres esportistes que han aconseguit estos èxits

L'Ajuntament de Llíria ha oferit esta vesprada una recepció a les tres integrants del Club Karate Llíria que han aconseguit medalla en l'últim campionat autonòmic. 

La karateka Alba Peñarrocha s'ha proclamat campiona en la modalitat de combat de la categoria infantil, mentre que Iván Calatayud ha fet el propi en júnior. A més, Anna Lee Sancho ha obtingut la medalla de plata en aleví. 

L'alcalde Joanma Miguel, acompanyat per representants de la corporació, ha felicitat estes joves esportistes "pels èxits aconseguits, que demostren el bon treball que s'està desenvolupant en l'esport base de la nostra localitat en diferents disciplines", i els ha animat "a continuar disfrutant amb la pràctica del karate". 

"És un orgull els resultats d'estes karatekes, que porten el nom de Llíria per on competeixen, que tants esforços dediquen, i els desitgem que els majors èxits en els seus nous reptes de futur", ha afegit el regidor d'Esports, Paco Gorrea. 
 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon