Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Edicions 62 celebra el centenari de Joan Fuster amb una nova edició de 'Nosaltres, els valencians'


   L'editorial Edicions 62 commemora el centenari del naixement de l'escriptor valencià Joan Fuster amb la publicació d'una nova edició del seu assaig 'Nosaltres, els valencians', segons ha informat en un comunicat aquest dimecres.

   L'assaig és un intent de presentar "una visió estructurada de la realitat" de València de forma interpretativa, reflexionant sobre la seua història i identitat, i fent un proposta de futur, de transformació del present.

   També és el primer llibre que va publicar l'editorial en 1962, i en aquesta edició commemorativa ha sigut "enriquit" amb un pròleg del director de l'Espai Joan Fuster, Salvador Ortells, i amb una nota del periodista Francesc Pérez Moragón sobre el periple del llibre amb la censura.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon