Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Conselleria dona el vistiplau a la parcel·la per al Centre de Salut a Sant Antoni de Benaixeve

 


En aquest moment l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha rebut ja l'acceptació de les condicions tècniques perquè en la parcel·la triada puga construir-se el nou Centre de Salut de Sant Antoni. Amb això s'avança bastant, segons el propi alcalde de Sant Antoni- Enrique Santafosta- ja que ara es podrà posar la màquina administrativa municipal en marxa, amb el que s'acceleraran els temps el més possible.

Segons la Generalitat, no obstant això haurà de procedir-se per a realitzar el Centre de Salut, a la demolició de les actuals construccions i per tant, no hauran d'haver-hi càrregues, "ni servidumbres" de cap mena.

Con el informe de viabilitat positiu sobre la parcel·la que albergarà el Centre de Salut, continuarà el procediment per a la futura construcció del centre 

Per tant aquesta setmana, Conselleria de Sanitat, a través de la Direcció General d'Infraestructures, va fer arribar a l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve el seu informe de viabilitat tècnica sobre la parcel·la proposada per a albergar el nou Centre de Salut del municipi.

La resolució de l'informe  favorable, permet que els serveis municipals pugan seguir amb el procediment per a la futura construcció del nou centre en Sant Antoni de Benaixeve. 

Segons declara l'alcalde, Enrique Santafosta:  “Per fi veiem els fruits del treball realitzat. Estem un pas més prop d'aconseguir un Centre de Salut a l'altura del que necessita la nostra població”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon