Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant signa un conveni amb la Fundació Pilota Valenciana

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, i Joan Alepuz, president de la Fundació Pilota Valenciana, han sigut els responsables de signar el conveni pel qual la localitat del Camp de Túria continuarà reunint les màximes figures de la pilota valenciana en el Trinquet municipal, que recentment ha patit millores importants.

El primer edil s'ha referit durant la signatura realitzada en el saló de plens de l'Ajuntament al treball que s'està desenvolupant: "Estem fent un gran esforç en tots els nivells per a garantir el paper destacat de Vilamarxant en la pilota. Fomentem l'esport en la recentment creada escola per als més xicotets, portem als millors jugadors per a la disputa de la Lliga Professional i acollim partides amb els joves valors més destacats".

"Per a nosaltres este conveni és molt important perquè ens ajuda a continuar fomentant el nostre esport a Vilamarxant", ha finalitzat Xavier Jorge, qui ha destacat el paper fonamental de la Fundació Pilota Valenciana en els últims anys.

D'altra banda, Joan Alepuz ha agraït "l'esforç en la gestió del consistori per la promoció de l'esport" i ha remarcat que el conveni "garanteix el futur de l'esport a Vilamarxant"





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon