Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Entra en funcionament el Centre de Transformació del carrer València en Vilamarxant

Este projecte, que estava paralitzat des de fa més d'una dècada, permet dotar d'energia elèctrica de qualitat als veïns, millorar la fiabilitat del subministrament i assegurar el proveïment als futurs residents.

Durant els dos últims anys s'ha donat un impuls definitiu a este Centre de Transformació. Així, durant 2020 es va realitzar la connexió aèria i subterrània entre la línia de distribució de mitjana tensió i el centre de transformació, mentre que en 2021 s'ha completat la recepció de l'empresa distribuïdora elèctrica i l'homologació dels equips de mesura. Al desembre de 2021 es van modificar les línies de distribució des del carrer Major fins al carrer Montañeta i Judea, per a connectar els abonats del barri al nou centre de transformació.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat la importància d'esta nova infraestructura per a la zona: "El Centre de Transformació suposa una millora qualitativa del subministrament i també permet connectar com correspon el Centre d'Emprenedoria i Formació a la xarxa elèctrica i finalitzar el projecte d'edificació del centre".

"Així mateix, la finalització d'este projecte permet la consecució del conveni signat fa més d'una dècada amb la companyia distribuïdora que serà la propietària del centre de transformació després d'abonar l'Ajuntament de Vilamarxant la quantitat de 35.000 euros, conforme als acords", ha seguit el regidor.

Finalment, l'alcalde de Vilamarxant, Xavi Jorge, ha avançat que l'Ajuntament continua treballant per a millorar la infraestructura elèctrica del municipi: "Estem pressionant a la Conselleria i a l'empresa distribuïdora per a dur a terme el trasllat definitiu de la torre de mitjana tensió del carrer Lluís Santàngel abans que acabe la present legislatura, ja que considerem que és perillosa per als veïns de la zona"



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon