Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant rep una donació de més de 50 obres de l'artista local Josep Vicent Barrachina

 


Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, junt a altres regidors, han rebut a l'artista per a conéixer les seues intencions que passen per donar desinteressadament les seues obres perquè els veïns i els visitants del municipi puguen disfrutar d'elles.

Així, el primer edil ha exposat que la intenció de l'Ajuntament és exposar la seua obra de manera permanent en un lloc al qual puguen accedir totes les persones que ho desitgen per a disfrutar de l'art, la pintura o qualsevol exposició. De fet, el Consistori ja es troba buscant eixe lloc que es convertisca en la seu de l'art de Vilamarxant.

"La generositat de Josep Vicent Barrachina mereix que trobem un lloc ideal per a exposar tota la seua important obra, molt valorada entre els entesos. Ens hem posat a buscar la instal·lació municipal que albergarà esta exposició, així com qualsevol altra mostra d'art", ha indicat Jorge, qui ha agraït la col·laboració de l'artista.

"Hem d'aplaudir l'acte d'un artista reconegut com Josep Vicent Barrachina, qui ha volgut que la seua obra puga ser visitada al seu poble natal. Donar més de 50 obres a l'arxiu de Vilamarxant és una mostra de l'afecte que té cap al seu poble i veïns, que podran revisar els seus treballs al llarg del temps", ha finalitzat l'alcalde.

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon