Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

"Somriu, estàs a Serra" el nou eslògan per a donar suport al posicionament turístic del municipi

Dins del projecte que du a terme l'Ajuntament de Serra per a posicionar el municipi com a destinació turística s'ha creat la campanya “Somriu, estàs a Serra”, amb la finalitat de sensibilitzar al destí en matèria turística. D'esta manera, els establiments de la localitat ja llueixen el logo de la campanya per a fer de Serra un destí més amigable i en el qual es tinga consciència de la importància de l'activitat turística.

El logo Somriu, estàs a Serra es va seleccionar a través d'un concurs perquè representaren aquest missatge entre l'alumnat del CEIP Sant Josep de Serra. Aquesta campanya està dins del projecte en el qual treballa el municipi per a definir i posicionar el destí en matèria turística atenent criteris de sostenibilitat, rendibilitat i economia circular. 

El projecte principal se centra a dos eixos estratègics d'actuacions: una primera etapa denominada “Millors Amfitrions” en la qual s'inclou la campanya i una segona etapa, “Posicionament del destí”, com a full de ruta. 

L'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón explica que l'ajuntament es troba molt compromés amb la necessitat de donar suport a la iniciativa turística. “La nostra proposta de naturalesa, al costat d'una variada gastronomia, ens ha convertit des de fa moltíssims anys, en un dels destins referents per a la gent de València”. Tusón també ressalta que el municipi es troba treballant des de fa temps per posar en valor la seua proposta cultural més rellevant, a través de la rehabilitació de diferents monuments històrics, la ruta de les Escultures o l'obertura del Museu de l’Oli.

“L'activitat turística a Serra du molts anys amb un creixement constant de visitants. Entenem que ara és el moment idoni per a ordenar el turisme, posar en valor els nostres recursos de manera responsable, i comunicar-ho”, afegeix l'alcaldessa. 




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon