Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Salva Torrent alcalde de l'Eliana celebra que l'ATMV rebaixe les tarifes del Metro fins un 40% menys a partir de 2022

 • La nova integració tarifària de l'Autoritat de Transport Metropolità de València afecta també a Rodalies, Metrobús i EMT

El primer edil de l'Eliana, Salva Torrent, ha celebrat aquests canvis que faran que el transport metropolità siga més senzill, fàcil i barat, contribuint així a la mobilitat sostenible i a la lluita contra el canvi climàtic.

Les persones usuaries de metro de l'Eliana es beneficiaran a partir del pròxim mes de gener de la rebaixa anunciada per l'Autoritat de Transport Metropolitana de València, dependent de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat que permetrà viatjar amb un sol bitllet en Metrovalencia, Metrobus, Rodalies o EMT i amb preus un 43% més barats.

D'aquesta manera, els abonaments de 10 viatges passaran de 20’90 a 12 euros, mentre que els mensuals passaran de costar 68’70 a 53 euros en total. Les modificacions introduïdes significaran una simplificació també del sistema actual en passar de 4 a sol 2 zones de tarifació a partir de 2022.

Per part seua, la integració dels diversos transports públics en un sol sistema permetrà a elianers i elianeres tindre una millor connexió i comoditat a l'hora de desplaçar-se cap a la resta de localitats del cinturó de València. Igualment, la Conselleria ha posat en marxa noves línies d'autobús entre molts municipis de l'àrea metropolitana.

El primer edil de l'Eliana, Salva Torrent, ha celebrat aquests canvis que faran que el transport metropolità siga més senzill, fàcil i barat, contribuint així a la mobilitat sostenible i a la lluita contra el canvi climàtic.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon