Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rosa Pérez Garijo, reelegida com a coordinadora d'EUPV amb un 70,9% de suports

Rosa Pérez i Sira Rego

La seua gestió d'aquests 4 anys rep un ampli 78% de suport

El Consell Polític Nacional d'Esquerra Unida del País València (EUPV) ha reelegit a l'actual consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, al capdavant de la candidatura 'Continuem endavant, fent País', com a coordinadora general de l'organització amb un 70,9 per cent dels vots.

La formació ha celebrat aquest dissabte la seua XIII Assemblea en la Universitat d'Alacant, en la qual la candidatura liderada per Pérez Garijo, després de ser reelegida, ha expressat la seua intenció de "continuar oferint el seu suport a tota la militància" i s'ha mostrat "molt contents" després de la celebració de la XIII Assemblea de la formació que, "malgrat la situació, no ha pogut ser una assemblea a l'ús".

Per part seua, l'informe de gestió ha rebut el suport de prop d'un 78%, un resultat que "diu clarament que hem seguit un bon camí i que encoratja a continuar treballant", segons ha informat el partit en un comunicat.

"Estem en un procés que va començar fa ja quatre anys per a enfortir la nostra organització. Crec que ho hem aconseguit, hem caminat moltíssim: tenim presència en Les Corts i en el govern del Botànic", han incidit des d'EUPV, que han posat en valor el seu "paper fonamental" en situar " al partit en el mapa polític".

Durant la jornada del matí, en el paranimf de la seu universitària d'Alacant s'ha debatut sobre les esmenes i les resolucions als documents organitzatius presentades per la militància. Concretament, s'han presentat un total de 89 esmenes al document polític i 90 als estatuts d'EUPV.

També s'ha retut homenatge a Francisco Martínez "Quico", El Guerriller, un dels últims supervivents de la guerrilla antifranquista, de la qual va formar part durant la seua joventut en el moviment que va actuar en León-Galícia.

A la vesprada, EUPV ha comptat amb la col·laboració i el suport de nombroses associacions i entitats de la societat civil, com les d'amistat amb Cuba, Escola Valenciana, Acció Cultural del País Valencià o la Coordinadora d'Associacions per la Memòria Històrica.

L'Assemblea ha rendit un emotiu i llarg homenatge a totes les persones i militants que han mort en aquests últims anys

Han participat i assistit representants polítics de diferents àmbits territorials, com l'eurodiputada per Unides Podem Sira Rego, la diputada d'IU per la Rioja Henar Moreno o Ismael González, secretari d'organització. Per part seua, el coordinador d'Esquerra Unida i ministre de Consum, Alberto Garzón, ha participat de manera telemàtica.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon