Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Noves incorporacions a l'Ajuntament de l'Eliana dels programes EMPUJU i ECOVID són 19 nous veïns i veïnes


L'any 2021, l'Eliana ha destinat 915.373 euros a la promoció de l'ocupació local, la major inversió de la història de l'Ajuntament.

Un total de 19 veïns i veïnes de l'Eliana han començat a treballar aquesta setmana a l'Ajuntament a través dels programes EMPUJU i ECOVID, amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral, d'una banda, de joves menors de 30 anys i, per una altra, de persones majors de 30 aturades a conseqüència de la Covid-19. Per als dos programes, cofinançats per LABORA i l'Ajuntament, l'Eliana destinarà un total de 580.907 euros perquè les persones contractades desenvolupen la seua activitat professional a jornada completa en diferents departaments municipals durant els pròxims 12 mesos.

D'aquesta manera, el consistori ha rebut una subvenció de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació de 208.725 euros per a la contractació temporal de 10 persones majors de 30 anys, desocupades a conseqüència de la conjuntura derivada per la pandèmia mitjançant el Programa d'Iniciativa Social ECOVID. Totes elles s'incorporaran en diferents àrees d'ocupació municipals. Per altra part, el programa EMPUJU 2021 per a la contractació temporal de 9 joves menors de 30 anys ha rebut de LABORA un total de 184.238 euros. Tots ells i elles també s'han incorporat a diverses àrees municipals.

Els dos programes es realitzen amb aportació municipal del pressupost de despeses de l'àrea de Polítiques d'Ocupació per a l'ampliació del nombre de contractes, amb l'objectiu d'arribar al major nombre possible de beneficiaris de l'Eliana. En el cas del ECOVID l'Ajuntament invertirà 107.927 euros i 80.016 euros destinarà al programa EMPUJU.

Durant l'any 2021, l'Eliana ha destinat un total de 915.373 euros a la creació d'ocupació local gràcies a la subvenció de LABORA de 678.059 euros i la inversió de l'ajuntament de 237.314 euros de fons propis, sent la major aportació de la història del Consistori. En total, aquest any 38 veïns i veïnes s'han incorporat a través de diferents programes com EMCORP, EMPUJU, ECOVID i el Taller d'Ocupació.

L'alcalde, Salva Torrent, ha felicitat els veïns i veïnes que s'han incorporat als nous programes d'ocupació en l'acte de benvinguda oferit aquest dimecres al matí a l'Ajuntament.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon