Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana celebra aquests dies el Campus Jove de Nadal, fins al 5 de gener

L’Espai 3.0 acollirà aquest dijous pel matí activitats de realitat virtual, patinets elèctrics i escape room.

Des d'aquest dilluns 27 de desembre una vintena de joves de l'Eliana estan participant en el Campus Jove de Nadal, amb tallers d'oci saludable per a aprofitar aquestes vacances escolars. La programació s'estendrà fins al pròxim 5 de gener i inclou activitats d'arts escèniques, on els i les assistents d'entre 12 i 14 anys, aprenen dansa, a crear els seus propis monòlegs i expressió corporal o cuina saludable. El Centre d'Informació Juvenil també ha organitzat un taller d'interpretació amb càmera i vídeo que s'impartirà entre els pròxims dies 3, 4 i 5 de gener, on els participants tindran l'oportunitat de gravar els seus propis vídeos per a cinema i televisió.

A més, aquest dijous 30 de desembre les activitats nadalenques s’amplien amb Espai 3.0. D'entrada lliure, els majors de 12 anys podran gaudir d'un matí replet d'activitats gratuïtes en la plaça d'Europa d'11 a 14 hores. En Espai 3.0, els i les joves de l'Eliana podran realitzar un circuit per a patinets elèctrics, participar en un escape room, jugar al Mario Kart, o aprendre un poc més sobre la realitat virtual.

El regidor de Joventut, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a tots els joves elianers i elianeres a gaudir durant tot el matí del dijous d’Espai 3.0 i ha recordat que totes les activitats es realitzaran respectant les mesures sanitàries.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon