Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El web ‘Estima el valencià’ d'ACPV arriba a tothom la setmana que se celebra el dia dels drets lingüístics


La lloc web forma part de la Secció d’Ensenyament d’ACPV i està pensat per afavorir l’ús del valencià entre la xicalla

Entre la població infantil hi ha dues qüestions que ens preocupen: la disminució de l’ús del valencià i l’empobriment en l’expressió, siga oral o escrita, que disminueix el seu prestigi social, atés que es produeix una escletxa entre la llengua formal i la llengua d’ús. Per tal d’evitar el perllongament d’aquestes problemàtiques, des d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) llancem un nou lloc web de caràcter pedagògic amb l’objectiu d’afavorir l’aprenentatge de la nostra llengua entre la població infantil.

El projecte s’emmarca en la Secció d’Ensenyament d’ACPV i pretén, entre d’altres, mitjançant la música, ser un mitjà que conjumine materials tant lúdics com pedagògics que servisquen com alternatives al model d’aprenentatge tradicional. A més, compta amb la participació de diversos grups de música valencians, com Aitana Ferrer, Dani Miquel, Ramonets, Canta Canalla, Trobadorets o Marcel el marcià.

La web https://acpv.cat/estimaelvalencia/  per tant, manté les finalitats del  projecte:

Adquirir vocabulari normatiu

Facilitar l’adquisició del valencià normatiu d’una manera divertida i amb missatges d’estima cap a la llengua.

Recursos lúdics

Contribuir a la creació de continguts de qualitat en la nostra llengua, que esdevinguen eines i recursos lúdics i dinàmics.

Ús acurat de la llengua

Conscienciar el professorat i les famílies de la importància d’un ús el més acurat i formal possible de la llengua.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon