Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil organitza les activitats per a Nadal

Amb motiu del Nadal l'Ajuntament de Benaguasil ha preparat un complet programa d'actes i activitats per al mes de desembre i principis de gener de 2022, on no faltaran propostes lúdiques, actes solidaris i esdeveniments nadalencs.

Al costat d'activitats fortes com el mercat nadalenc, la Sant Silvestre, o la Cavalcada de Reis, la programació inclou com a novetat una fira infantil i familiar en l'Avinguda de Montiel del 4 al 9 de gener, un concurs de pesebres i la celebració de la "Tardevieja".

El tret d'eixida al programa nadalenc serà el mercat de Nadal que durant els dies 17, 18 i 19 de desembre s'instal·larà en la Plaça Major i en què comptarà amb llocs d'artesania, productes locals, dolços, regals i articles nadalencs, a més de nombrosos espectacles i tallers.

La cara més solidària arribarà el dissabte 26 amb la tradicional Sant Silvestre, una carrera solidària organitzada per Corredors Anònims Vicente Castillo amb la col·laboració de l'Ajuntament i de Càritas.

Una excursió a la neu el 27 de desembre i els concerts de Nadal de la Banda Simfònica i de la Jove Orquestra els dies 28 i 29 són unes altres de les activitats que es realitzaran. 


L'arribada de l'Any Nou donarà pas a la Fira de Reis que els dies 3 i 4 de gener s'instal·larà en el centre multifuncional BClub amb inflables i tallers per al públic infantil, sent els dies 2, 3 i 4 de gener quan els patges dels Reis Mags d'Orient estiguen en la Plaça per a la recollida de cartes dels xiquets i xiquetes del municipi.


El moment més especial del Nadal per als més xicotets serà el dia 5 de gener amb l'arribada de Melchor, Gaspar i Baltasar a Benaguasil per a participar en la cavalcada que recorrerà els carrers del municipi, repartint màgia i il·lusió a xicotets i majors.


Des de l'Ajuntament han destacat l'esforç realitzat per a dur a terme aquesta programació amb l'objectiu que els més xicotets gaudisquen amb la mateixa il·lusió que altres anys, d'aquestes festes tan emblemàtiques i tradicionals.

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon