Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant comença el disseny del nou carril bici que l'unirà amb Riba-roja del Túria

A l’espera de confeccionar el traçat definitiu, el carril bici transcorrerà en paral·lel a la CV-370 i farà que es desplace la carretera en alguns punts per a millorar-la de manera evident. 

Este carril bici, a més, arribarà al nucli urbà de Vilamarxant i connectarà el Parc Natural del Túria amb el Pont de Ferro, recentment rehabilitat, i les urbanitzacions del Mulló de Crusà i Mas del Moro.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha mantingut una reunió telemàtica amb el diputat provincial de Carreteres, Rafa García, per a avançar en el disseny d'esta nova via que servirà per a unir a les dos localitats del Camp de Túria a través d'un carril bici. L'aposta per la sostenibilitat i els mitjans de transport no contaminants fan que esta actuació siga prioritària, ja que servirà perquè els veïns i visitants puguen arribar de manera segura als dos pobles; Així mateix ha insistit en la importància d'este traçat ciclista: “Este projecte incentivarà una mobilitat sostenible i farà que la nostra localitat siga més sostenible i respectuosa amb el medi ambient per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon