Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Trencar el silenci front a la Violència de Gènere i fer-ho en el carrer i juntes, la aposta de Sant Antoni per al 25N

La regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives organitza una marxa 4K pel 25N

L'activitat s'emmarca en la programació d'actes per la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Diumenge 21 de novembre tindrà lloc una marxa solidària amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que es commemora cada 25 de novembre. La marxa 4K per Sant Antoni de Benaixeve s'emmarca en la programació d'actes commemoratius, i els beneficis obtinguts amb els donatius (1 euro) es destinaran a Creu Roja Espanyola.

L'eixida serà a les 10.30 hores des de l'aparcament del supermercat LIDL (c/ Alcarava). Per participar-hi cal inscriure's prèviament, del 8 al 18 de novembre, presencialment a l'Ajuntament de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores, o bé a través del web municipal www.sanantoniodebenageber.com.

Els i les participants rebran una samarreta de regal que hauran d’arreplegar, juntament amb els seus dorsals, a les 9.45 hores el mateix dia 21 en el pàrquing. 

La marxa 4K serà una de les múltiples activitats organitzades per la regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives dins de la setmana contra la violència de gènere. Pròximament es donarà a conèixer tota la programació.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon