Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve celebrarà el Dia Internacional dels Drets de la Infància amb una àmplia programació

La cita serà el pròxim 20 de novembre, encara que l'exposició de fotografies podrà visitar-se del 12 al 21 en la plaça de l'Ajuntament

Dissabte que ve 20 de novembre es commemora el Dia Internacional dels Drets de la Infància, dia en què l'Assemblea General de l'ONU va aprovar el text de la Convenció sobre els Drets del Xiquet, i d'obligat compliment per als països que l'han signada.

Per això, des de l'Ajuntament, a través de la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut, i juntament amb el Consell Municipal d'Infància i Adolescència, s'han preparat una sèrie d'actes per a celebrar aquest dia, amb l'objectiu de donar a conèixer aquests drets i donar veu i visibilitat a les xiquetes i els xiquets, i en particular als de San Antonio de Benagéber.

Els actes, als quals tots els veïns estan convidats a participar, tindran lloc a partir de les 11.00 hores del matí. En primer lloc es llegirà un “Manifest per la Infància” a càrrec dels membres del Consell Municipal d'Infància i Adolescència. Seguidament, es realitzarà un recorregut pels carrers del municipi, des de la Plaça de l'Ajuntament fins a la Casa de la Joventut, amb cartells i pancartes reivindicant els drets de les xiquetes i xiquets, acompanyats d'una xaranga.

Al voltant de les 11.30 hores tindrà lloc en els exteriors de la Casa de la Joventut un Taller de Grafiti, “La ciutat que vull”, en el qual participaran tots aquells que s'hagen inscrit en aquest, d'entre 10 i 15 anys.

Finalment, a les 18.00 hores, es representarà en el gimnàs del C.E.I.P. 8 d'Abril l'obra teatral “Prohibit volar”, creada íntegrament pels xiquets i les xiquetes del Taller de Teatre. 

El divendres 12 de novembre a les 18.30 hores, en el poal gran de cristall de la Plaça de l'Ajuntament, s'inaugurarà l'exposició de fotografies “La ciutat que sent”. Aquesta exposició es realitza amb les fotografies que les xiquetes i els xiquets de Sant Antoni han realitzat, volent expressar com veuen ells el seu poble. Es podrà visitar del 12 al 21 de novembre.

En paraules de l'edil Mª Elisa Plano “la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut, al costat del Consell d'Infància i Adolescència, convida a tots els veïns i veïnes a participar en els actes d'aquest dia tan important, reimaginant un present i un futur millor per a la infància, i col·laborant en totes aquelles accions que ho facen possible”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon