Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Escola de Música de Loriguilla incorpora AULA VIRTUAL MÚSICA

L'Escola de Música de Loriguilla comptarà a partir ara amb la plataforma AULA VIRTUAL MÚSICA, una eina interactiva que suposarà una nova manera d'aprendre i treballar els continguts teòrics dels ensenyaments musicals.

Gràcies a aquesta inversió amb la qual s'ha adquirit un monitor interactiu de 75 polzades, android 8.0 4K l'alumnat de l'escola podrà aprendre teoria, audició i llenguatge musical d'una forma més amena i adaptada als temps que corren.

El treball de classe s'efectuarà combinant la plataforma digital amb el llibre de text. A casa cada alumne podrà continuar aprenent i repassant mentre juga a través d'un telèfon intel·ligent, tauleta o ordinador amb la llicència individualitzada que se'ls oferirà.

L'objectiu d'aquesta eina és proporcionar tant els més xicotets de l'Escola, de 4 a 7 anys, com als alumnes del grau elemental, de 8 a 12 anys, un nou al·licient per a completar els seus estudis a l'Escola de Música de Loriguilla.

El regidor de Cultura, Carlos Rodado, ha indicat que l'adquisició del Monitor i la implantació de l'Aula Virtual formen part del procés de remodelació i modernització que es pretén dur a terme a l'Escola de Música durant la present legislatura”.

“El canvi del pla d'estudis, la simbiosi amb la banda de música, l'arranjament d'instruments com el piano i ara la digitalització de les classes, són xicotetes peces que anem a poc a poc encaixant per a donar un servei de qualitat a tots els nostres veïns i veïnes" ha manifestat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon