Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les parelles de Sant Antoni que celebren en 2020-21 les seues noces d'or, rebran un homenatge el 29 de desembre

Les parelles interessades hauran de posar-se en contacte amb l'Ajuntament fins al 10 de desembre

La regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve farà un homenatge a aquelles parelles del municipi que hagen complit 50 anys de casats en 2020 o en 2021.

L'homenatge tindrà lloc el dimecres 29 de desembre a la vesprada, dins dels actes programats per al Nadal 2021-2022 a Sant Antoni de Benaixeve. Amb este acte es pretén reconèixer a les parelles per tota una experiència meravellosa de vida junts.

L'Ajuntament no ha informat si es tracta de parelles que van oficialitzar lavida en comú, o també aquelles parelles que mantinguen una relació similar durant eixos 50 anys.,  és de suposar com que la felicitat no té fronteres legals, seran incloses aquelles parelles que així ho sol·liciten sense necessitat d'aportar el Certificat de Matrimoni.








Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon