Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les obres del nou IES Camp de Túria de Lliria s'iniciaran abans de final d'any

L'Ajuntament de Llíria ha presentat hui el projecte del nou IES Camp de Túria, que se situarà a la zona de Mura i les obres del qual està previst que s'inicien en les pròximes setmanes. L'acte de presentació del projecte ha comptat amb la participació de l'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, el director general d'Infraestructures Educatives de la Generalitat Valenciana, Víctor García, el regidor d'Infraestructures Educatives del consistori edetà, Paco García, així com representants de la comunitat educativa del centre.

El nou institut, que suposarà una inversió de 10 milions d'euros, comptarà amb un edifici de tres blocs i una superfície construïda de 8.700 m². L'equipament estarà distribuït en tres blocs rectangulars i en dues plantes, on s'albergaran zones per a aules, seminaris, zones comunes, consergeria, lavabos, despatxos, biblioteca, cafeteria, patis exteriors, poliesportiu i pistes esportives a l'aire lliure.

La construcció d'esta infraestructura educativa, els treballs de la qual van ser adjudicats el passat estiu a l'empresa Bertolín SAU, s'executarà en una parcel·la d'uns 20.000 m² cedida per l'Ajuntament de Llíria.

L'alcalde Joanma Miguel ha indicat que este nou institut, "finançat dins del Pla Edificant per la Conselleria d'Educació, suposarà una de les inversions més importants en matèria educativa realitzades en la nostra població i ens permetrà comptar amb un nou equipament de Secundària i Batxillerat, ja que la construcció de l'últim institut en la localitat es va dur a terme fa més de tres dècades".

Per part seua, l'edil d'Infraestructures Educatives, Paco García, ha destacat que la posada en marxa d'este projecte "suposa donar resposta a una de les reivindicacions de la població educativa més necessàries que existien a la nostra ciutat".

A més, ha assenyalat que el nou IES Camp de Túria "comptarà amb un model d'eficiència energètica, més respectuós amb la naturalesa i el medi ambient". D'esta manera, "les noves generacions que estudien en el centre podran fer-ho en unes instal·lacions molt més eficients, sostenibles, confortables i modernes". L'objectiu és que el nou IES Camp de Túria estiga llest per a l'inici del curs acadèmic 2023-2024.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon