Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Agenda Jove de l'Eliana per a desembre ja és pública

 • Un àmplia varietat d'activitats i tallers gratuïts com a alternativa d'oci saludable per al Nadal.

El Centre d'Informació Juvenil de l'Eliana ha organitzat, per al mes de desembre, una variada agenda d'activitats i tallers amb l'objectiu d'oferir una alternativa d'oci saludable i gratuïta als i les joves del municipi en un mes especialment marcat pel temps lliure que brinden les vacances nadalenques.

Les activitats arrancaran el dijous 2 amb ‘Com guanyar el duel als exàmens’, un taller on la població estudiantil, d'entre 14 i 25 anys, aprendrà a regular l'estrés i l'ansietat que poden produir aquestes proves i com afrontar-les amb èxit. El dissabte 11 al matí, joves d'entre 12 i 17 anys podran ‘tunejar’ la seua pròpia roba amb una activitat pràctica que els permetrà convertir una samarreta vella en una peça de moda actual i divertida. El divendres 17 a la vesprada se celebrarà el taller ‘Incorpora’t’, en el qual joves d'entre 17 i 30 anys podran conéixer mètodes i aprendre tècniques que els permetran endinsar-se en millors condicions en el món laboral. 

Aquestes tres activitats tindran lloc a la Casa de la Joventut i tindran places limitades, per a complir la normativa anticovid, prèvia ordre d'inscripció al correu elijove@leliana.es. A més, estaran impartides per personal becat de l'àrea de Joventut titulat en la matèria.

 De cara a les pròximes vacances escolars, la Regidoria de Joventut ha preparat un Campus Jove de Nadal amb una bateria de tallers de variada temàtica com a cuina saludable, caracterització i maquillatge, teatre o càmera, televisió i cinema. Totes elles se celebraran, del 27 al 29 de desembre i els dies 3, 4 i 5 de gener. La places estaran, igualment, limitades i serà necessari inscriure's prèviament.

A més, l'oferta nadalenca es completarà amb Espai 3.0, un matí sencer que tindrà lloc el dijous dia 30 i que inclourà, entre una altra oferta d'oci, Escape Room, Mario Kart o un circuit de patinets elèctrics. L'esdeveniment en aquest cas se celebrarà en la plaça d'Europa i tindrà entrada lliure.

Per la seua part durant el mes de desembre continuen els programes estables de ‘Creativa’t’ i ‘Arts escèniques i expressió corporal’. Les persones interessades a formar part d'algun d'ells o ampliar la informació sobre aquest tema poden dirigir-se al telèfon 96 275 80 30 (ext. 401), de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores.

El regidor de Joventut, Jorge Pérez Comeche ha convidat a participar de la programació als joves elianers i elianeres i ha recordat que a més, l'Ajuntament ofereix serveis especialitzats per a tots ells: assessorament i orientació en temes com l'emancipació, beques o formació, la tramitació del Carnet Jove o el servei d'informació WhatsApp Jove.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon