Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Gala de celebració del 40 aniversari d'elecció de Falleres Major a Benaguasil

Durant la gala es va entregar a totes les falleres majors i infantils d'aquests 40 anys, així com als presidents, la insígnia del 40 aniversari.

La Junta Local Fallera de Benaguasil va rendir en la vesprada d'ahir un homenatge als homes i xiquets que han ostentat el càrrec de presidents així com a les dones i xiquetes que han sigut falleres majors del municipi, des que en 1981 es creara aquest càrrec.

La vetlada va començar amb un cercaviles per Benaguasil en el qual la Junta Local Fallera va desfilar al costat dels qui han sigut els màxims representants d'aquesta festa i als qui actualment són falleres majors de la localitat, Alba Ferrer i la xiqueta Daniela Jiménez.

Una vegada a l'Auditori es va emetre una projecció audiovisual dels protagonistes d'aquestes quatre dècades, a més d'un sentit record cap als presidents morts. Seguidament va pujar la Junta Local Fallera i els representants de cada any que van rebre de mans de l'alcalde, Ximo Segarra, i de la regidor de Festes, Ana Aleixandre, una insígnia commemorativa com a mostra d'agraïment i record de l'acte.

Les últimes a rebre aquesta distinció van ser les falleres majors de Benaguasil de l'exercici actual Alba Ferrer i Daniela Jiménez.

Els parlaments protocol·laris de la presidenta de la Junta Local Fallera i de l'alcalde, la interpretació de l'himne  i una foto de família, van donar per finalitzat l'acte.

Cal assenyalar que al llarg d'aquests 40 anys han sigut quasi un centenar les persones que han passat pel màxim òrgan rector de la festa fallera a Benaguasil: 19 presidents, 37 falleres majors, 23 falleres majors infantils i 14 presidents infantils, sent Mª Carmen Galiana i Salomé Mora les primeres a ostentar aquest càrrec.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon