Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Fins a 14 associacions de Benestar Social han participat en el I Fòrum de Dinamització i Participació Comunitària Camp de Túria

ÈXIT DEL I FÒRUM DE DINAMITZACIÓ I PARTICIPACIÓ COMUNITÀRIA CAMP DE TÚRIA

El Primer Fòrum de dinamització i participació comunitària, a través de les associacions dels municipis que presten els serveis socials mancomunats, ha sigut un èxit de participació. 

Un esdeveniment que mai abans s'havia realitzat i al qual han assistit 14 associacions, representades per la treballadora social de Benissanó, Olocau i Domenyo; Esther Ciscar, directora del Departament de Benestar i Sanitat de la Mancomunitat Camp de Túria; Lola Celda, Presidenta de la Mancomunitat; Manuela Castellano, regidora de Benestar Social de Marines; i personal tècnic de l'ens supramunicipal.

Aquest primer fòrum que ha tingut com a lema “TEIXINT VINCLES”, suposa el fermall final de les trobades prèviament realitzades en 9 municipis del Camp de Túria. I gràcies a l'alt índex de participació, 14 associacions, ha permès obtenir un diagnòstic participatiu de la situació i necessitats reals de la població dels municipis. A més de l'acostament entre les pròpies associacions que d'aquesta formen comencen a teixir vincles entre si.

El resultat d'aquestes accions es podrà observar en la web de l'entitat, en un espai dissenyat per a arreplegar les accions realitzades en cadascun dels nou municipis i la informació sobre les diferents associacions, de manera que puguen seguir en contacte i crear nous vincles.

Lola Celda, presidenta de la Mancomunitat, ha destacat la importància del teixit associatiu per a generar cohesió social, millorar la convivència i fomentar la participació en els municipis.

Aquesta acció s'emmarca dins del Servei d'Acció Comunitària, entre els quals estableix el Programa Promoció de l'Animació Comunitària i de la Participació, finançat a través del Contracte Programa signat entre la Mancomunitat Camp de Túria i l'Excel·lentíssima Diputació de València.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon