Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Centre Ovidi Montllor allotja la mostra ‘Bucle Atemporal’


La mostra de Susana Alemany romandrà exposada del 30 de novembre al 28 de gener.

El dimarts 30 de novembre es durà a terme, a les 18.00 h., l’obertura de l’exposició bimensual ”Bucle Atemporal”, de Susana Alemany. Aquesta exposició forma part del cicle municipal d’exposicions i està organitzada per la Càtedra d’Antoni Miró d’Art Contemporani-Universitat d’Alacant. Col·laboren l’Ajuntament d’Alcoi, el Centre Cultural Ovidi Montllor i Acció Cultural del País Valencià.

Aquesta exposició es podrà visitar al Centre Cultural Ovidi Montllor de 18.00 a 21.00 h, de dilluns a dimecres, durant els mesos de desembre i gener.

Sobre l’autora

Susana Alemany Fuertes ( Alcoi, 1965). Formada dins del camp del tèxtil i la confecció de moda en un primer moment, per a passar a formar-se al camp de les arts plàstiques a l’Escola Municipal de Belles Arts d’Alcoi, des del 2009 fins al 2020.

La seua voluntat expressiva la du a treballar sobretot amb teixits banyats i modelats, combinats amb una intensa cromatografia que la duen a centrar-se en l’ús d’aquest material com a element plàstic i com a objectiu temàtic. Les seues sèries es troben desenvolupades a través del teixit com a fil conductor del seu llenguatge junt amb els cromatismes i les tècniques personals pictòriques que fan que el seu treball aconseguisca tindre una identitat pròpia.


* Creative Commons que republiquen pel seu interès
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon