Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna a l'Eliana el Bosc de la Benvinguda per als xiquets nascuts durant la pandèmia

L'Ajuntament ha convocat als 80 xiquets i xiquetes nascuts en 2020 per a participar en aquesta cinquena edició.

La Regidoria de Participació Ciutadana ha convidat, a través d'una carta dirigida als seus progenitors, a un total de 80 xiquets i xiquetes nascuts en 2020 a participar en la pròxima edició del ‘Bosc de la Benvinguda de l'Eliana’.

El tradicional acte, que se celebra per cinqué any consecutiu, tindrà lloc el pròxim 27 de novembre i en ell les i els infants plantaran el seu corresponent om senyalitzat amb el seu nom i data de naixement en el Barranc El Mandor per a contribuir així a crear progressivament un espai natural on els arbres estiguen germanats amb les xiquetes i els xiquets elianers nascuts cada any anterior.

Les inscripcions per a participar en l'esdeveniment estan obertes fins al dimecres 27 d'octubre, un mes abans de la seua celebració. Els pares i mares hauran de completar i entregar el formulari a la Casa de la Joventut (c/ General Pastor 34 ) de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, o bé a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament. L'ajuntament  ha posat un telèfon i un correo electrònic   96 275 80 30 (ext 131)  participacio@leliana.es.

Aquesta iniciativa, tal com ha recordat l'edil de l'àrea, Jorge Pérez Comeche, contribueix a educar per a la convivència i pel respecte cap al medi ambient, afavorint la transmissió de valors que fan que la nostra societat siga més cívica, responsable i solidària, especialment després de l'experiència viscuda durant la pandèmia.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon