Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'inicia a Llíria una campanya de cohesió i inclusió social ‘Llíria eres tu’


L'Ajuntament de Llíria ja ha posat en marxa la campanya 'Llíria eres tu', que s'emmarca dins del Pla d'Inclusió i Cohesió Social 2019-2022 (PMICS) impulsat pel consistori edetà.

"Esta iniciativa té, com a principal objectiu, convertir la localitat en un entorn d'interculturalitat i fomentar la convivència ciutadana, independentment de la procedència o entorns culturals dels seus residents", ha destacat l'alcalde Joanma Miguel, qui va assistir a la presentació del marxandatge de la campanya al costat de la regidora de Polítiques Inclusives, Consuelo Morató.

A través d'un element marcadament audiovisual, 'Llíria eres tu' ofereix un contingut de sensibilització orientat a tots els públics. Després de la presentació dels objectius de la campanya este passat estiu, ara s'han posat en marxa les accions de difusió, amb la instal·lació del primer tòtem urbà en l'avinguda dels Furs o el material publicitari que reforça la consecució dels seus fins. A més, la campanya arribarà en les pròximes setmanes als centres educatius per a iniciar així també la seua divulgació entre la ciutadania.

Igualment, l'Àrea de Polítiques Inclusives de l'Ajuntament està preparant un intens calendari d'activitats de tota tipus que es desenvoluparan al llarg dels pròxims mesos.

Finalment, la regidora de Polítiques Inclusives, Consuelo Morató, ha indicat que "les administracions hem d'oferir una perspectiva de diversitat cultural, ètnica i social amb este tipus d'iniciatives de sensibilització ciutadana". "Llíria, a més de la seua riquesa patrimonial i artística, també compta amb un patrimoni immaterial i humà enorme que hem de posar en valor", ha afegit.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon