Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni contractarà 9 persones desocupades del municipi aprofitant els projectes ECOVID i EMPUJU de Labora

Es tracta de Programes d'Ocupació d'Iniciativa Social

L'Ajuntament s'adscriu als programes d'ocupació de Labora per a contractar 9 persones desocupades del nostre municipi: ECOVID i EMPUJU.

Els qui vulguen formar part part de qualsevol dels dos programes han d'acudir a la seua oficina Labora per a comprovar que estan inscrit/a o actualitzar les seues dades. La selecció de personal es fa directament des de Labora.

Així mateix l'Ajuntament ofereix informació per a solucionar qualsevol dubte.

La contractació planificada per Labora exigeix que siguen persones majors de 30 anys i estar inscrits com a demandant d'ocupació.

Sant Antoni ha demanat 9 persones el destí de les quals en les labors municipals serà la següent

5 persones per a peons de Serveis Múltiples (en el programa ECOVID)

1 persona com a Tècnic/a d'Animació Sociocultural (en el programa EMPUJU)

3 persones com a Tècnic/a superior de Aministració i Finances (en el programa EMPUJU)

L'ajuntament en la seua informació indica que qualsevol dubte haurà d'aclarir-se a l'Ajuntament, però que les qüestions tècniques d'inscripció han de ser realitzades amb LABORA.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon