Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mancomunitat Camp de Túria organitza el projecte "Aventura2", activitats dirigides a usuàries de PRISMA

La Diputació de València subvenciona aquestes activitats amb 17.777,32 euros

La Mancomunitat Camp de Túria, gràcies a una subvenció de la Diputació de València, ha posat en marxa per segon any consecutiu el projecte Aventura2. Es tracta d'activitats dirigides a les persones usuàries dels recursos PRISMA.

Les prop de 60 persones que cada dia assisteixen a PRISMA a Bétera, La Pobla de Vallbona, Vilamarxant i Riba-roja van veure com la Covid-19 va modificar alguns dels plans del projecte Aventura de l'any passat, però aquest 2021 es realitzaran més eixides a la naturalesa.

Gràcies a la Diputació de València i als 17.777,32 euros concedits a través d'una subvenció, les persones amb problemes de salut mental que acudeixen a PRISMA podran realitzar una eixida al paratge natural del Garbí de Serra i conèixer una mica més les meravelles de la comarca. A més, la Ruta dels Molins d'Alboraig també rebrà la visita dels ‘prismeños’ en una jornada de convivència amb pernocta a Yátova. I per a finalitzar l'eixida, el parc de Sant Vicent de Llíria acollirà el dissabte 23 d'octubre, una jornada final amb usuaris i familiars.

Teràpia Aventura serà l'encarregada de guiar les activitats que comptaran amb el suport de l'equip tècnic del recurs PRISMA. Sens dubte, dues activitats que estaran repletes d'aventures per a totes les persones que participen en elles.

La Mancomunitat Camp de Túria continua apostant per ajudar les persones amb malaltia mental amb recursos diaris i a més amb activitats que els integren en la societat i els donen confiança per a poder desenvolupar-se com a persones.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon