Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria ha entregat els Premis Jaume I de la Vila de Llíria 2021


L'Ajuntament va entregar, en la vesprada del 8 d'octubre, els Premis Jaume I de la Vila de Llíria 2021, en l'acte institucional commemoratiu del Dia de la Comunitat Valenciana. L'esdeveniment, celebrat en el centre Multiusos, va estar presidit per l'alcalde JoanmaMiguel, i va comptar amb la presència dels membres de la corporació municipal.
    
Les persones i entitats guardonades en esta edició han sigut el trompetista Rubén Simeó Gijón, per la seua àmplia i consolidada reputació internacional com a intèrpret; el promotor turístic Joan Vicent Candel Alemany, per la seua labor en el foment del turisme i com a impulsor del projecte sobre el patrimoni de la localitat, Meravelles Llirianes; el fagotista Vicente Merenciano Silvestre, pel seu excel•lent bagatge professional, artístic i docent; la presidenta de la Unió Musical de Llíria, Amparo Esquerdo Aragó, per trencar un sostre de cristall en la nostra localitat en convertir-se en la primera dona a arribar a la presidència d'una societat musical edetana; i la formació Vent a Cinc, per la seua important trajectòria artística i creativa com a grup instrumental del municipi.

 Els Premis Jaume I de la Vila de Llíria, que s'entreguen des de l'any 2018, van ser creats per a reconéixer el paper de persones i col•lectius de la Comunitat Valenciana, que, des dels seus àmbits d'influència, treballen en la defensa de la llengua, la cultura i les tradicions pròpies, així com la vertebració del territori, l'economia, la societat i el benestar social.

 L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, va manifestar que "estes persones i entitats fan possible desenvolupar una societat valenciana, que assentada en les seues arrels, siga més moderna, emprenedora i que aposta per valors indispensables com la solidaritat i la igualtat".

 "Les senyes d'identitat valencianes són un llegat que hem de conservar i defensar, per a projectar-les amb la mateixa il•lusió cap a un futur que ens continua oferint grans possibilitats", va assenyalar el primer edil.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon