Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Tribunal de Contractació dóna via lliure al contracte de manteniment d'enllumenat públic de Sant Antoni de Benaixeve

Segons ha pogut tindre accés Crònica, la Resolució desestima la reclamació efectuada per diverses empreses no adjudicatàries i estima que l'adjudicació que va realitzar la mesa de contractació de l'Ajuntament es va fer amb "criteris tècnics" que són vàlids i conformes a la legalitat de les pliques i a la doctrina del Tribunal Suprem, sobre aquest tema.

Amb aquesta Resolució presa pel Tribunal el passat 9 de setembre, però que s'ha conegut públicament ara, l'Ajuntament de San Antoni de Benaixeve ha anunciat ja la posada en marxa i començament dels treballs que ha de realitzar l'empresa adjudicatària "Electrònica Monrabal SLU".

Després de la solució del litigi (normal en tot tipus de contracte en què els qui perden l'adjudicació realitzen un últim intent per la via del Tribunal de Contractes), l'Ajuntament ha anunciat l'inici dels treballs per l'empresa adjudicatària. Uns treballs que no comencen en la temporada planejada (la d'inici d'estiu en què el dia és més llarg i permet soportar millor els incidents naturals i propis de l'inici tots els serveis)

Per tant i tal com informa l'Ajuntament: a partir del divendres 1 d'octubre comencen oficialment els treballs per a procedir al canvi de lluminàries en tot el municipi, que a partir d'ara se substituiran per il·luminació de tecnologia LED.

Els treballs es prolongaran durant quatre mesos i se substituiran aproximadament 3000 punts de llum, amb una inversió de més de set-cents mil euros; és per això que podran produir-se incidències puntuals durant aquest període que afecten el servei. En tal cas, seran eventuals i se solucionaran el més ràpid possible.

En paraules de l'alcalde, Quique Santafosta, “és un canvi molt gran, que repercuteix en tot l'enllumenat del municipi: quadres, cablejat, telecontrol… aquests canvis, que són per a millorar, impliquen a vegades molèsties que es van solucionant en la mesura que es van detectant i ajustant; és per això que demanem una mica de paciència mentre s'executen els treballs durant els pròxims 4 mesos”.

Aquest canvi implicarà un important estalvi en termes econòmics i de consum, perquè la tecnologia LED ofereix una major durabilitat i menys consum energètic. A més, suposarà l'adequació de l'enllumenat públic a la normativa vigent.

Així mateix, el contracte dinamitzarà el servei de resposta al ciutadà, que no serà major de 48 hores en cas d'avaries i reparacions. també haurà d'introduir tecnologia de control i organització de les diferents àrees del municipi i realitzar un control sostenible.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon