Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni obri les inscripcions per a un nou taller de creació de podcast i ràdio digital

Es durà a terme els dies 24 de setembre, 1 i 8 d'octubre

Termini d'inscripció obert del 15 al 23 de setembre

Els pròxims dies 24 de setembre, 1 i 8 d'octubre, tindrà lloc un taller en línia trilingüe de creació de podcast i ràdio digital impulsat per la regidoria d'Educació. El taller estarà impartit per Francesc Fenollosa i Ten, actor de doblatge conegut per donar veu al personatge Geni Tortuga en la sèrie Bola del Drac. 

L'activitat es desenvoluparà de 18 a 18.40 hores i estarà dirigida a xiquets i joves d'entre 10 i 16 anys. Serà gratuïta i les places seran limitades. 

Per a inscriure's serà necessari emplenar el següent formulari: . El termini d'inscripció estarà obert del 15 al 23 de setembre. 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon