Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A Sant Antoni de Benaixeve torna la “Fiesta de la Patata”, encara que pendent de la situació epidemiològica

Tindrà lloc els pròxims dies 25 i 26 de setembre al Poliesportiu Municipal

La festa començarà el dissabte 25 a la vesprada, amb la tradicional foguera i les creïlles rostides

La celebració dels actes queda supeditada a la situació epidemiològica i als criteris de Conselleria de Sanitat

La regidoria de Festes de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ultima els preparatius per a la celebració de la “Fiesta de la Patata”, que enguany tindrà lloc els dies 25 i 26 de setembre al Poliesportiu Municipal (Av. de Benaixeve). L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament. 

L'esdeveniment es desenvoluparà complint amb totes les mesures de seguretat contra la Covid-19, que a més estaran exposades en el recinte per a informar els assistents. Igualment, la celebració de la festa es veurà supeditada a la situació epidemiològica del moment així com als criteris que estipule Conselleria de Sanitat. 

La festa començarà el dissabte 25 a la vesprada, amb la tradicional foguera i les creïlles rostides. En el recinte es disposaran 150 taules amb 10 cadires cadascuna i, a més, les comissions falleres del municipi col·laboraran instal·lant casetes amb entrepans i begudes. 

La vesprada estarà amenitzada pel musical infantil “Toy’s. Una historia de juguetes” que començarà a les 19 hores. L'espectacle donarà vida als personatges infantils més emblemàtics i es cantaran els contes infantils més coneguts per tots. 

A continuació, a les 23 hores tindrà lloc l'espectacle musical “Dando la nota”, una comèdia protagonitzada per ​Didi, que ens explica com arriba a complir el seu somni de ser una estrella a través de 20 actuacions musicals.

La festa continuarà el diumenge 26 al matí en el mateix recinte, de 10 a 14 hores, amb activitats i atraccions infantils com a rocòdrom, tirolina, llits elàstics i batucada.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon