Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rutes pels Paratges Naturals de Vilamarxant per a celebrar "El Día de la Muntanya Neta" diumenge 3 d'octubre

 La localitat de Vilamarxant celebrarà el Dia de la Muntanya Neta el diumenge, 3 d'octubre, amb unes rutes per a disfrutar dels paratges naturals del municipi mentre que es recullen les restes que s'han anat acumulant pels mals costums d'algunes persones.

Estes activitats s'iniciaran a les 8 hores des de l'Avinguda Dos de Maig. Els participants es dividiran en tres grups que estaran acompanyats i assessorats per un guia del Club de Senderisme i Muntanya del Club Atletisme Vilamarxant.

Cada grup farà una ruta adaptada al nivell dels seus integrants. D'esta manera, hi haurà un recorregut accessible a tots i altres dos que estan pensats per a persones acostumades a fer senderisme habitualment.

Totes les persones que desitgen col·laborar en la neteja del paratge natural podran disfrutar amb amics i família d'un matí on es combinarà el voluntariat amb la pràctica del senderisme, ja que s'actuarà en les principals senderes de Les Rodanes. A l'activitat poden acudir menors, sempre que vagen acompanyats per algun familiar o persona responsable.

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Medi Ambient, aportarà les bosses de fem, els guants i el suport logístic perquè la jornada de neteja i senderisme siga un gran èxit.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon