Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Motivar als estudiants en la cultura de l'emprenedoria, objectiu de la reunió de la Mancomunitat amb els IES de la Comarca

 Personal tècnic de l'Acord Territorial d'Ocupació que es desenvolupa en la Mancomunitat Camp de Túria ha mantingut una reunió de treball amb els instituts de la comarca per a programar i oferir a col·laborar en la transmissió de la cultura de l'emprenedoria. L'objectiu d'aquesta col·laboració és poder ajudar al fet que els joves estudiants de Camp de Túria coneguen la importància d'emprendre i tot el que això significa.

Així, aquesta mateixa setmana, la tècnica d'Empresa s'ha reunit amb l'IES Laurona de Llíria i han posat sobre les taules les fórmules i possibilitats de col·laboració entre totes dues entitats. Per part de l'IES Laurona van participar en la trobada el cap d'estudis de Formació Professional; el departament d'Administració i gestió (cursos ESO, BATXILLERAT i CICLES); el departament d'electrònica (CICLES); la professora de les assignatures de Formació i Orientació laboral (FOL) i Iniciació a l'Activitat emprenedora i empresarial, així com el departament de pràctiques.

Entre altres qüestions, es va traslladar l'oferiment de la tècnica d'Empresa per a impartir dos tallers a l'alumnat. Un taller sota el títol ‘Iniciativa emprenedora’, ampliant la visió de les persones joves sobre l'entorn laboral, presentant les empreses de mercat de l'economia social i un taller sobre ‘Necessitats-oportunitats i la cerca del valor afegit d'una activitat econòmica’.

També es va aprofitar la trobada per a parlar sobre les Aules d'Emprenedoria, una nova iniciativa de la Conselleria d'Educació, en la qual l'Acord Territorial d'Ocupació podrà ajudar i assessorar els instituts.

L'Acord Territorial d'Ocupació és un projecte de la Mancomunitat Camp de Túria inclòs en el programa Avalem Territori, finançat per GVA Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Reunió amb l'IES LAURONA





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon