Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria s'incorpora a la nova edició de la ‘Fira de les Comarques’ de la Diputació que serà del 24 al 26 de setembre


L'Ajuntament de Llíria, a través de la seua Regidoria de  Turisme, serà present en una nova edició de la 'Fira de les Comarques' que organitza la  Diputació de València. Este esdeveniment, que se celebrarà del 24 al 26 de setembre en  la plaça de l'Ajuntament de València, té com a objectiu la promoció de les principals destinacions i productes turístics de la província.

Turisme Llíria comptarà amb un estand en el recinte, on donarà a conèixer totes les  iniciatives i projectes empresos també per a fer valdre el seu segell de Ciutat Creativa de la  UNESCO. A través de dos dels grans atractius de la localitat, com són el patrimoni i la  música, es mostraran alguns dels seus principals reclams turístics des de l'àmbit dels  esdeveniments musical, com el Concert de les Bandes de Llíria, el Festival de Patrimoni  Històric i Música Antiga eMe (Early Music Of Edeta) o el Festival de Jazz i Altres  Músiques 'El DesenJazz'.

A més, també s'oferirà una actuació en directe el dissabte a les 12.00 hores a càrrec  del Grup de Danses i Rondalla 'El Tossal' de Llíria i s'avançaran importants detalls del nou  del LLUM Fest ("Llíria Universal Music"), que tindrà lloc el mes de novembre i centrat, en  esta ocasió, en la música clàssica contemporània, amb un "Especial Ensembles"  commemorant a Gustav Mahler i interpretant les seues simfonies número 1, 4 i 9, sota la  batuta de tres directors de Ciutats Creatives de la UNESCO.

D'altra banda, Turisme Llíria també presentarà l'ampli repertori patrimonial de la  ciutat, que en els últims mesos ha pogut reobrir els seus diferents monuments i museus  sota un estricte protocol sanitari. Els potencials visitants de la ciutat poden realitzar un  recorregut per la història a través dels seus diferents punts d'interés turístic: els Mausoleus  Romans, les Termes Romanes de Mura, la rèplica del mosaic romà dels "Dotze Treballs d'Hèrcules" en Ca Porcar, els Banys Àrabs, l'església de la Sang, el Forn de la Vila, les pintures gòtiques del Bon Pastor, el palau renaixentista de Ca la Vila, la façana barroca  de l'Assumpció, el monestir de Sant Miquel, l'ermita de Sant Vicent o el Museu Silvestre d'Edeta.

El regidor de Turisme, Paco García, ha indicat que "la nostra presència en esta  nova  edició de la 'Fira de les Comarques' ens permet projectar una extraordinària oferta de  música i patrimoni que ofereix activitats al llarg de tot l'any". "L'objectiu és continuar  mostrant a Llíria com un destí perfecte per a aquelles persones que desitgen descobrir la  nostra riquesa històrica i cultural de cadascun dels seus racons", ha explicat l'edil.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon