Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria celebra la ‘Setmana de la Mobilitat 2021’ del 16 al 22 de setembre


L'Ajuntament de Llíria, a través de la seua Regidoria de Mobilitat Sostenible, torna a commemorar, un any més, la Setmana de la Mobilitat Sostenible del 16 al 22 de setembre. Esta efemèride se celebrarà amb el desenvolupament de diferents iniciatives, com la gratuïtat del servei de transport públic municipal al llarg de tota sta  setmana.

Segons l'edil de l'Àrea, Paco Garcia, "Llíria participa enguany en esta campanya amb la implantació i innovació d'un nou servei en el transport públic local, el 'Transport a  Demanda' (TAD), que està en funcionament des de principi de l'estiu".

Igualment, amb la finalitat de millorar l'aparcament públic es procedirà a la sensorització d'alguns d'ells amb nous sistemes d'Smart City, concretament els aparcaments en superfície situats en el Pla de l'Arc, La Cultural i zona de Mura, on se situaran panells indicatius de les places disponibles, que també es podran consultar en  l'APP municipal.

A més, l'Ajuntament ha implantat una nova senyalística en els accessos dels centres docents per a millorar la seguretat viària dels estudiants, així com procedirà en les pròximes setmanes a la pavimentació integral de l'aparcament de la Cultural.

Garcia ha assenyalat que la localitat "segueix involucrada en esta campanya, d'abast internacional, que té com a principal objectiu conscienciar a la ciutadania de l'ús de mitjans alternatius al transport privat, amb la intenció d'avançar cap a uns hàbits de mobilitat molt més sostenibles, segurs i saludables".

Així mateix, el divendres 17, a les 11.00 hores, es realitzarà en la plaça Major l'acte d e presentació a càrrec del concessionari local del vehicle sostenible Citroën AMI, un xicotet  quadricicle elèctric i biplaça que la marca francesa produeix des d'este mateix 2021.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon