Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria acull una nova marxa solidària de RunCáncer


Llíria torna a acollir una nova marxa solidària del circuit RunCáncer, la competició provincial de carreres que organitza l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). "Llíria contra el Càncer", que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat, tindrà enguany només format de marxa, amb un recorregut de 4 quilòmetres. Se celebrarà este dissabte 4 de setembre i l'eixida es realitzarà a les 18.00 hores des de la plaça Major.

A causa de l'actual situació sanitària, des de l'organització s'han establit algunes mesures sanitàries per a garantir la seguretat de totes les persones participants. Per això, l'eixida es realitzarà de manera escalonada, serà obligatòria portar la màscara tant en l'eixida com en l'arribada a meta i s'haurà de mantindre, en tot moment, la distància interpersonal.

L'adquisició de les samarretes i els dorsals es podrà realitzar en els següents comerços locals: Ca Mari Drogueria i Regals, Twinner Edeta Running, Tasca Ca Pep, Sport Moros, Bolseria Partidors, Boutique Mila i Llibreria Cantó. No obstant això, també es podran adquirir el mateix dissabte en el punt d'eixida de la prova.

A més, amb motiu de la celebració de la prova, quedarà tallat l'accés al trànsit de manera temporal en aquells carrers que formen part del recorregut de la marxa.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon