Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria acull el primer concert del projecte ‘Mural Sonor’ de l'associació Acció Cultural del País Valencià






Llíria acollirà, el divendres 24 de setembre, el primer concert del projecte de micromecenatge 'Mural Sonor', impulsat per l'associació Acció Cultural del País Valencià per a commemorar el seu 50a aniversari. Este projecte està compost per un total de quatre CD's musicals, acompanyats d'una identitat gràfica desenvolupada per l'il·lustrador valencià Cesc Roca.

Esta iniciativa, el principal objectiu de la qual és la reivindicació de la música en llengua valenciana, realitza un recopilatori dels principals èxits musicals del territori a través de diferents estils, com les melodies tradicionals valencianes o peces icòniques del pop-rock autòcton. A més, el projecte comptarà amb vàries gires de concerts, que recorreran diferents racons de la geografia valenciana.

El primer d'ells tindrà lloc a Llíria el pròxim 24 de setembre, a les 22.00 hores, en la plaça Major. La reserva d'entrades es podrà realitzar a través de l'APP Llíria. Esta actuació serà a càrrec de la banda No Falla, autora d'un dels discos del projecte, anomenat 'Carrer'.

Este disc, construït amb peces de música festiva, reivindicativa i alegre, pretén rendir tribut a alguns dels grups valencians més icònics, com Obrint Pas, Orxata Sound System o La Gossa Sorda.
 
El grup No Falla està format per artistes de diverses formacions musicals: Bàrbara López (Mafalda), Anna Mill (The Danse Crashers), Clara Calvo (Candela Roots), Pau Camps i Josep Bolufer (Smoking Souls), Jota Terranegra (Funkiwis), Andreu Ferre i Joan Mayor (El Diluvi), Lucía Bisquert (Sedajazz), Nina Dinamita i la Swing Milícia, i Tánia Camacho (Freak Fandango Orchestra).




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon