Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Institut d'Estudis Culturals Torre del Virrei de l'Eliana comença el curs 2021/2022

El curs acadèmic inclourà un cicle de cinema sobre Orson Welles, Filópolis VII i conferències sobre filosofia.

L'Institut d'Estudis Culturals Avançats la Torre del Virrei ha donat a conèixer aquesta setmana els cicles, seminaris i conferències que impartirà en aquest nou curs 2021/2022, i que durà a terme amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Eliana.

El curs acadèmic arrancarà dimarts que ve 14 de setembre amb el webinar ‘Converses i polèmiques culturals. Sobre la tolerància’, baix la direcció del Dr. K.P. Skowronski i el Dr. Carlos Climent. Continuarà el 8 d'octubre, a les 18 hores, amb el webinar ‘Diàlegs de la Torre del Virrei: Protàgores’.

La setena edició de Filópolis arrancarà el pròxim 10 de febrer de 2022 i se celebrarà cada dijous fins al 10 de març. La primera conferència estarà impartida sota el títol ‘El tirà de Tàcit i el príncep de Maquiavel’ i tancarà el cicle ‘La vida de Constantino d'Eusebio de Cesarea i la vida d'Antonio de Atanasio’.

Per part seua, la filosofia i el cinema se centraran aquest curs en la figura de l'actor, director, guionista i productor estatunidenc Orson Welles. Baix el títol ‘Orson Welles i el problema del mal’, es projectaran un total de set pel·lícules en format i versió original com a ‘Ciudadano Kane’, ‘El tercer hombre’ o ‘Macbeth’. Aquest cicle, que comptarà amb conferències i taules redones amb experts i ponents, s'estendrà del 28 d'abril al 2 de juny de 2022.

L'alcalde, Salva Torrent, ha mostrat un any més el suport del Consistori a aquesta institució que treballa des de la localitat per mantindre i reconèixer els estudis en les diferents disciplines humanístiques, com són la literatura, la història o la filosofia i que compta amb la col·laboració d'enormes professionals que advoquen per la investigació i divulgació a través de l'excel·lència en l'educació.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon