Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Escola d'Adults de Vilamarxant obri el seu període de matriculació del 13 al 24 de setembre





L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d'Educació, obrirà el període d'inscripció per a l'Escola d'Adults del 13 al 24 de setembre per al present curs que començarà en breu.

Les persones interessades a formar part de l'Escola de Persones Adultes (EPA) hauran d'acudir de 9 a 12.30 hores del matí al Centre de Formació, situat al carrer Mislata, per a formalitzar la seua matrícula.

Elena Cortell, regidora d'Educació, ha destacat que enguany “torna com sempre l'Escola de Persones Adultes perquè les persones que ho desitgen puguen continuar formant-se sense eixir de Vilamarxant”.

“Convidem a totes eixes persones amb ganes de continuar estudiant i formant-se al fet que ho facen en l’EPA del 13 al 24 de setembre, període habilitat per a la matriculació”, ha agregat la regidora.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon