Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana trasllada i celebra el Dia Mundial dels Animals aquest diumenge 3 d'octubre

La commemoració se celebra el dilluns 4 però la Regidoria de Benestar Animal ho ha traslladat a un acte el diumenge 3 en el qual col·laboraran de manera altruista diverses entitats. 

El dilluns 4 d'octubre se celebra el Dia Mundial dels Animals, una efemèride que l'any passat es va quedar sense la seua corresponent celebració a causa de la situació dervivada de la pandèmia de Covid-19. Enguany, la Regidoria de Benestar Animal ha decidit traslladar-la al matí del diumenge 3 en un acte carregat d'activitats que tindrà lloc en la plaça del País Valencià a partir de les 11.30.

L'objectiu és conscienciar a la ciutadania de la necessitat de cuidar i respectar als animals, fent especial recalcament en aquells que es troben sense llar i, per tant, estan en una situació més vulnerable. Per a això, el Consistori ha comptat amb la desinteressada col·laboració d'un bon nombre d'associacions, col·lectius i entitats i entre tots han organitzat diverses activitats dirigides a tota mena de públic, encara que amb més incidència als més xicotets ja que el respecte als animals se sustenta d'una manera especial en l'educació.

El diumenge, les persones visitants podran gaudir d'un mercat ambulant solidari per a ajudar a animals sense llar, exhibicions de gossos ensinistrats, sortejos, jocs i tallers infantils. També podran col·laborar en la campanya felina “Una llanda, un regal”, per la qual les xiquetes i xiquets que donen una llanda de menjar per a gats rebran un obsequi.

Una de les activitats que més criden l'atenció del públic són les desfilades canines, de gossos de refugi per a promoure l'adopció o l'anomenat “Miss/Mrs simpatia”, en el qual es premiarà a la parella persona/gos més simpàtica o amb una història interessant o commovedora. Totes les parelles participants rebran un obsequi i hauran d'inscriure's prèviament fent un donatiu de 2 euros que anirà a parar a la protectora MODEPRAN i a l'associació FELIANA. La inscripció serà a partir de les 10.00 i les desfilades a les 13.00.

La regidora de Benestar Animal, Cristina Díaz, ha agraït la col·laboració de totes les entitats i ha destacat la necessitat de continuar treballant pel bé dels animals de companyia per a aconseguir una societat més cívica que respecte a totes les espècies i en la qual s'erradique l'abandó i el maltractament. 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon