Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La regidoria d'Educació de Sant Antoni organitza un taller de conversa en anglés en línia "Don't be silent!"

 El taller es durà a terme tots els dimarts, des del 5 d'octubre fins al 21 de desembre

El termini d'inscripció queda obert des del 20 de setembre al 30

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve posa en marxa una nova activitat dirigida als veïns i veïnes majors de 16 anys que vulguen millorar les seues habilitats a l'hora de parlar anglés. 

Així, el taller d'anglés “Don’t be silent!” s'impartirà en línia tots els dimarts des del 5 d'octubre fins al 21 de desembre de 2021. Les classes es dividiran en dos grups: l'A en horari de matí (d'11 a 12 hores) i el B de vesprada (de 19 a 20 hores). L'activitat serà totalment gratuïta i per a inscriure's cal completar el següent formulari (clic): que estarà obert des del 20 de setembre fins al dia 30. Les places seran limitades. 

A través d'esta iniciativa, es pretén facilitar a totes aquelles persones que estan preparant-se exàmens o simplement desitgen posar en pràctica els seus coneixements, desenvolupar tècniques de conversa en anglés, així com ampliar vocabulari, adquirir fluïdesa o millorar la seua pronunciació.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon