Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Jove que viu en Sant Antoni, d'entre 16 a 30 anys, que no estudia en el municipi és l'objecte d'un qüestionari de l'Ajuntament

Per a elaborar el Pla de Joventut de Sant Antoni Sabjove llança un qüestionari 

El qüestionari està dirigit a la població d'entre 16 i 30 anys que no estudia Secundària o Batxillerat en el municipi

La informació dels i les joves contribuirà a desenvolupar les polítiques de joventut dels pròxims quatre anys

Amb motiu de l'elaboració del Pla de Joventut per a Sant Antoni de Benaixeve,  Sabjove llança un qüestionari als i les joves de 12 a 30 anys del municipi. 

El pla es troba en la primera fase, la de "diagnòstic", necessària per poder plasmar objectius i accions a desenvolupar-hi.

El qüestionari és una de les eines que s'estan utilitzant per a conéixer la realitat i necessitats de la joventut, i s'emmarca en aquesta primera fase de diagnòstic.

Sabjove ja està rebent les aportacions dels i les joves de 12 a 18 anys, gràcies a la col·laboració del Col·legi Imperial Sant Vicent Ferrer i l'IES San Antonio de Benagéber. No obstant això, per a la franja d'edat de 16 a 30 anys de persones que no estudien en els centres educatius del municipi, s'ha preparat el següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerulhBO5LvjAO0_A1hUhrSR-h2-_l6MKoIaGsT_81rml7UVQ/viewform

En paraules de la regidora d'Infància, Adolescència i Joventut, Mª Elisa Plano: "És molt important la participació de la joventut del nostre poble, les seues aportacions i opinions, ja que sense ells és impossible realitzar el Pla de Joventut."

"Des de Sabjove i la Regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut vos convidem i animem a participar en el Disseny del Pla de Joventut, aportant les vostres opinions", ha conclòs.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon