Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Durant el mes d'octubre diferents activitats a Bétera celebren el Día Internaconal de les Persones d'Edat


  •  Activitats esportives, cineforum, tallers de relaxació i mindfullnes són algunes de les activitats que es duran a terme a partir de l'1 d'octubre.
  •  Totes són gratuïtes, prèvia inscripció en l'edifici de Casa Nebot, i fins a completar l'aforament.

Divendres que ve 1 d'octubre es commemora el Dia Internacional de les Persones d'Edat i l'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Drets Socials, ha organitzat activitats durant tot el mes d'octubre per a celebrar al costat dels majors del municipi.

En aquest sentit, l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha destacat que "serà un mes per a celebrar. La pandèmia ha afectat de ple als nostres majors, per això hem estat al seu costat, més si cap, atenent les seues necessitats bàsiques, ajudant-los a seguir endavant, tendint-los la mà. Però la gran faena realitzada per l'àrea de Drets Socials no sols s'ha quedat ací. Durant tot aquest últim any han treballat perquè seguiren amb les seues rutines des de casa amb activitats cognitives, tallers de fotografia i activitats esportives i de ball online".

Durant el Mes del Major se celebraran diverses activitats i tallers que pretenen animar a la població adulta a continuar amb els bons hàbits i un estil de vida saludable. D'aquesta manera, el pròxim dia 1, a partir de les 10:00h en el Passeig de l'Albereda, tindrà lloc una Masterclass dirigida de Gimnàstica Activa i Ball en línia. El dilluns dia 4, l'activitat serà més tranquil·la amb un Taller de Relaxació a les 11:00h en la Llar del Jubilat. Mentre que el 22 d'octubre, els amants del cinema, podran gaudir d'un cinefórum de cinema clàssic a partir de les 18:00h a la Casa de la Cultura. Per a finalitzar la Llar del Jubilat acollirà el dilluns 25, un Taller de Mindfullnes a les 11:00h.

Així, la regidora de Drets Socials, María Segura ha explicat que "durant tot aquest temps els nostres majors s'han quedat pacients a casa, esperant que la situació fóra més favorable per a ells i aquest mes d'octubre volem animar-los amb més activitats de les que ja tenim en marxa".

Perquè a aquestes activitats del Mes del Major cal sumar-los les activitats de continuïtat que durant tot l'any practiquen els nostres majors en el programa Bétera Saludable. Ball, gimnàstica, zumba, tallers d'activitats cognitives, cursos de fotografia, visites i viatges culturals que a poc a poc estan tornant a la normalitat i que estan retornant als nostres majors els seus bons hàbits i rutines.

Els interessats i interessades a participar en aquestes activitats d'octubre hauran d'inscriure's en l'edifici de Casa Nebot de dilluns a divendres en horari de 09:00h a 14:00h.

"Aquest 1 d'octubre és moment de tornar a posar en valor la seua figura però sobretot, la seua saviesa i tot el que ens aporten", ha conclòs Elia Verdevío



 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon