Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Desde huí 7 de setembre i fins al 10, la biblioteca de l'Eliana conmemora el seu 50 aniversari

 Del 7 al 10 de setembre l'edifici acollirà els actes de commemoració previs a l'inici de les obres d'ampliació i millora

La Biblioteca Municipal de l'Eliana celebrarà la setmana vinent els actes de commemoració del seu 50 aniversari i per a això comptarà amb diverses entitats de la localitat, amb els qui comparteix part de la seua història des de 1971.

D'aquesta manera, del dimarts 7 al divendres 10 de setembre, la ciutadania podrà participar de les diverses activitats organitzades entorn d'aquesta efemèride que arrancarà amb la presentació del sostenible i innovador projecte de la nova Biblioteca. La cita, on les persones assistents podran conèixer al detall l'ampliació i modernització de les instal·lacions donant cobertura a les actuals necessitats dels seus usuaris, tindrà lloc als seus jardins a les 19 hores. L'esdeveniment comptarà a més amb l'actuació de la Big Band de la Unió Musical de l'Eliana.

El dimecres 8, a les 18.30 hores els i les membres del Club de Lectura Juvenil compartiran les seues lectures d'estiu amb els assistents a l'acte ‘50 anys de lectura juvenil’. L'activitat comptarà amb diversos autors locals, coordinats per Anika Lillo, que també compartiran les seues lectures d'adolescència i realitzaran recomanacions literàries. Sens dubte, un bon motiu per a acostar-se i conèixer com formar part del Club.

El dijous 9, a les 19 hores, la Biblioteca retrà homenatge a la Coral Casa de la Cultura de la mà de l’Escola Coral de l'Eliana, i celebrarà, al seu torn, una vesprada de jocs de taula intergeneracional. Les persones per a interessades a participar poden inscriure's en el correu electrònic biblioteca@leliana.es.

Els actes de celebració del mig segle d'història de la Biblioteca finalitzaran el divendres 10, a les 18 hores, amb un homenatge a la paraula i al desaparegut contacontes Llorens Giménez. En ell, els i les més menudes contaran i cantaran amb els narradors Almudena Francés, Carles Cano i Eva Andújar al costat del Cor de l'Eliana.

El regidor de Biblioteca, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a amics, amigues, persones usuàries i, en general, a tota la ciutadania a participar d'aquesta setmana de celebració d'un edifici que patirà en 2022 la major transformació de la seua història. “Els convide a unir-se a nosaltres a tots aquells que, al llarg d'aquest mig segle, han participat d'una forma o una altra en moments d'estudi, dels diferents tallers de dibuix, pintura, música o de les festes de fi de curs que aquestes instal·lacions han albergat”, ha afirmat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon