Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera: Quin és el racó favorit dels seus veïns/es; concurs local amb motiu del Dia Mundial del Turisme

  •  El concurs es realitzarà a través d'Instagram i estarà obert fins el pròxim dia 22.
  •  Els premis s'entregaran el dia 27 de setembre coincidint amb la celebració del dia del Turisme.

Mostrar i descobrir Bétera mitjançant una fotografia i a través de la xarxa social Instagram, aquesta és la proposta que ha llançat la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Bétera per a promocionar el municipi amb motiu del Dia Mundial del Turisme que tindrà lloc el pròxim 27 de setembre.

"Volem fer partícips als nostres veïns i veïnes del nostre compromís amb el turisme, posar en valor la nostra població i donar-la a conèixer. Aquest tipus de projectes ens ajuden a posar en el mapa a Bétera i a veure amb els ulls de la nostra ciutadania espais que per a ells són importants", ha ressenyat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

"El meu racó favorit de Bétera" és un certamen amb el qual el Consistori vol convidar a tots els veïns i veïnes a pujar a Instagram instantànies de la població per a mostrar i descobrir el que més els agrade del municipi, aquells llocs que els transporten a moments feliços en la localitat i que d'una manera o una altra vullguen compartir amb altres persones. Perquè tal com ha indicat el regidor de Turisme, Joaquín Gómez, "qualsevol racó que siga especial per a qui dispara la cambra serà perfecte per a promocionar Bétera".

Aquest concurs tindrà dos convocatòries, d'una banda, una a nivell local que entregarà els premis el pròxim dia 27, i d'altra banda, una altra a nivell nacional que tindrà lloc el 20 d'octubre. El certamen a nivell local comptarà amb dos premis, un primer premi dotat amb 200 euros i un segon premi dotat amb 100 euros. "L'obra guanyadora del primer premi tindrà gran visibilitat ja que serà impresa en diversos materials promocionals a través dels quals es reconeixerà el treball més destacat del certamen", ha explicat el regidor de Turisme.

Per a participar, n'hi ha prou amb prendre una instantània amb el telèfon mòbil o càmera digital, pujar-la a la xarxa social Instagram amb les etiquetes #mirincónfavorito i #mirincónfavoritodebetera i emplenar el formulari de participació (https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsfsxj12oog3aqcadwrw1ft2swk-oinb...). Al seu torn, cal tindre en compte que el text de la descripció de la imatge també formarà part de l'obra i serà tingut en compte pel jurat. El format i l'extensió d'aquest text és lliure i es permet la inclusió d'emoticones.

El certamen està obert al públic en general i l'únic requisit és que l'obra presentada estiga realitzada a Bétera, o faça referència a aquesta.

Certamen a nivell nacional

A més, les obres participants optaran als premis nacionals del projecte "El meu racó favorit" juntament amb les d'altres certàmens de tot el país. Aquests premis estaran dividits en categories, premiant la imatge més destacada en les següents àrees: paisatge natural o urbà (300 euros), imatge nocturna (300 euros), lluita/superació de la Covid (300 euros), gastronomia (300 euros) i millor fotografia nacional, a la qual només optaran les imatges guanyadores a nivell local (500 euros).

"Sens dubte, aquest certamen és un estímul per a la capacitat creativa de la nostra ciutadania en el terreny de la fotografia que a més de generar un contingut visual enriquidor en les xarxes socials té una finalitat cultural però sobretot, de promoció turística", ha finalitzat l'Alcaldessa de Bétera


.

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon