Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant rep una subvenció de Diputació per valor de 18.280 euros per a actuacions d’Smart Cities

 La Diputació de València ha concedit a l'Ajuntament de Vilamarxant una subvenció per valor de 18.280 euros perquè es desenvolupen actuacions d’Smart Cities durant el present any 2021.

La regidoria d'Innovació i Noves Tecnologies, dirigida per Xavier Jorge, invertirà l'import de la subvenció en un projecte de monitoratge del consum energètic de l'enllumenat públic del municipi.

Esta ajuda servirà perquè puguem avançar a aconseguir que Vilamarxant siga, a poc a poc, una ciutat més intel·ligent adaptada a les noves tecnologies que ens permeten tindre un major control sobre el consum energètic de l'enllumenat públic”, ha explicat Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant.

“És fonamental que continuem treballant per a fer que Vilamarxant es convertisca en una Smart city, que aconseguisca reduir el consum i mesurar els paràmetres més importants del nostre dia a dia”, ha agregat Jorge.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon