Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Se suspenen les Festes de Sant Miquel de Llíria




L'Ajuntament de Llíria i la Germandat de Sant Miquel han acordat la no celebració de les festes patronals per a este 2021. L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha explicat que "esta decisió es deu a un exercici de prudència i respecte a la situació sanitària actual, que ens obliga a seguir alerta i actuar amb la màxima responsabilitat possible".

Per això, davant la impossibilitat de dur a terme amb les màximes garanties sanitàries alguns dels seus actes tradicionals i emblemàtics, com la Baixà o la processó, s'ha decidit posposar la seua celebració per a l'any 2022. El regidor de Festes, Pere Vicent, ha indicat que "tots esperem, amb molta il·lusió, que la situació sanitària ens permeta tornar a celebrar les nostres festes patronals l'any que ve".

No obstant això, en l'acord establert entre el consistori i la Germandat de Sant Miquel, sí s'ha aprovat la celebració d'actes culturals i religiosos puntuals en honor al patró del municipi, amb l'objectiu que la ciutadania puga gaudir d'algunes propostes segures.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon