Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nou acte mensual contra la violència de gènere a Vilamarxant




El municipi de Vilamarxant ha tornat a clamar contra la violència de gènere en un nou acte institucional amb la presència de representants de tots els grups municipals amb representació en el ple.

L'últim dijous de cada mes es realitza un minut de silenci a les portes de l'edifici de l'Ajuntament per a condemnar la violència de gènere, una xacra que, malgrat estar en 2021, continua sent notícia diàriament.

Una vegada més, la ciutadania de Vilamarxant ha demostrat el seu compromís contra esta violència amb la seua participació en l'esdeveniment, on els becaris que estan realitzant les seues pràctiques formatives en el Consistori han llegit un manifest.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon