Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Escola d'Adults de l'Eliana obrirà el període d'inscripció el 6 de setembre

 

• La matrícula es podrà formalitzar fins al 14 de setembre en el Centre de Formació de Persones Adultes.

El Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA) ha fet pública l'oferta de cursos que impartirà per a l'any acadèmic 2021/2022, així com les dates del període ordinari d'admissió i inscripció, del 6 al 14 de setembre.

L'oferta educativa a l’Eliana continuarà estable i estarà composta per cursos de Formació Bàsica (Alfabetització, Neolectors, Educació de Base i GES), cursos de preparació als Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior, preparació per a les proves lliures d'Educació Secundària i idiomes (valencià i castellà i valencià per a estrangers).

La proposta formativa es completa, com altres anys, amb cursos i tallers que orienten i preparen a la població adulta per a viure el temps d'oci d'una forma creativa i millorar alhora les seues habilitats i destreses personals, socioculturals, cíviques i lúdic-esportives en àrees com l'intercanvi comunicatiu en llengües estrangeres, la cultura, la salut, benestar i l'envelliment actiu o l'ecologia. Tot això, a través de visites culturals, eixides guiades, teatre, conferències, cinema o tallers.

Les persones interessades en algun dels cursos han d'acudir presencialment per a formalitzar la matrícula dilluns o dimecres de 10 a 13 hores, o bé, en horari de vesprada dimarts i dijous, de 17 a 20 hores. En tot cas serà necessari presentar una fotocòpia del DNI o passaport i emplenar una fitxa d'inscripció en les oficines del Centre de Formació. Amb la matrícula l'alumnat haurà


de passar un procés d'acolliment i orientació amb entrevista personal i prova inicial, si fóra necessari.

Un dels requisits bàsics és tindre 18 anys o complir-los durant l'any en què s'inicia la formació. També podran accedir al curs les persones que compleixen 16 l'any que inicien la formació i tinguen un contracte laboral, siguen esportistes d'alt rendiment o vulguen cursar la formació per a les proves d'accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Per a més informació sobre horaris i oferta de cursos, els interessats poden contactar amb el telèfon 96 275 80 30, o a través de l'adreça de correu electrònic fpa@leliana.es.

L'edil de Polítiques de Formació, Eva Santafé, ha convidat a elianers i elianeres a continuar la seua formació en l'etapa adulta després d'un curs escolar en el qual totes les mesures anticovid han resultat efectives per a protegir tant el professorat com a l'alumnat.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon