Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les incripcions per al nou curs Unisocietat l'Eliana comencen el 13 de setembre


El termini de matrícula romandrà obert fins al 30 de setembre i es realitzarà per rigorós ordre de preinscripció.

Unisocietat, el programa formatiu que ofereix l'Ajuntament de l‘Eliana en col·laboració amb la Universitat de València, obrirà el termini d'inscripció per al nou curs 2021/2022 dilluns que ve 13 de setembre. Aquesta activitat està dirigida a persones majors de 30 anys que busquen ampliar els seus coneixements i cultura general ja que, entre els seus objectius, es troba fomentar el debat o intercanviar opinions i informació. 

Els continguts estaran, com sempre, impartits per professorat qualificat de la Universitat i estan dividits en tres cursos diferents de 120 hores cadascun, que faculten a l'alumnat per a obtindre un certificat universitari. Cada curs s'estructura en dos quadrimestres amb dues assignatures troncals. En concret el primer any ofereix, d'octubre a febrer, Geografia i Llengua i literatura i, de febrer a maig, Europa i Biologia. Totes elles, es complementen amb conferències al llarg del període escolar amb temàtiques triades pel propi alumnat com ara l'alimentació saludable, el gastroturisme, el coronavirus o l'envelliment i la qualitat de vida.

El programa, implantat a l‘Eliana des de 2014, arrancarà el nou curs el pròxim 5 d'octubre. Les classes es realitzaran, com en el curs passat, atenent a totes les mesures de seguretat contra la Covid-19 per a garantir un ensenyament segur.

Les persones interessades a matricular-se, hauran de fer-ho entre el 13 i 30 de setembre (tots dos inclusivament) en les oficines del Centre Sociocultural. Per a accedir al primer curs no és necessari cap requisit acadèmic, encara que les sol·licituds seran ateses per rigorós ordre de presentació. Per a més informació poden telefonar al 96 275 80 30, extensió 144, o al 603 717 622. També es poden realitzar consultes a través del correu electrònic unisocietat@leliana.es.

Eva Santafé, regidora responsable de l'Àrea de Formació: “Anime a totes aquelles persones que desitgen ampliar els seus coneixements a participar d'aquest programa que acosta la universitat a l'Eliana amb una oferta formativa consolidada i adaptada als desafiaments actuals”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon